Hydor Smart Level

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 40 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 40 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,00 lei.


Produs nou

Acest produs nu este disponibil.

406,00 lei

Smart Level este noul controler electronic complet versatil, nivelul apei proiectat de Hydor. Nivelul de inteligent se ocupă în condiții de siguranță și cu ușurință nivelul apei carter din cauza evaporării acvariu și. Proiectat pentru a fi utilizate în mai multe condiții diferite, care există în mediul marin și de acvariu de apă dulce. Nivelul de tehnologie inteligentă reduce problemele legate de depozitele de calcar, filmul bacteriene, și acțiunea valurilor, care asigură funcționarea continuă, în condiții de siguranță, și regulat de control inteligent de nivel.

Pentru control SMART LEVEL, poate fi utilizat orice tip de pompe, cu o putere maximă de 50W. Alegeți o pompă cu un debit și cap potrivite pentru tipul de utilizare. Rețineți că cel mai bine este să folosiți o pompă, care se află în fruntea încet în 10 minute (timp de maximum topping-off).