Limia perugiae

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

21,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 21

Moderata
94.6 Litri
5-5.2 cm
Dulce
7.0 - 8.0
25 -28 °C
9-19 °d
1:3 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America Centrala
Poeciliide

Dimorfism sexual: Masculii sunt mai mici, mai colorati.

Inmultire: Sunt o specie vivipara (nasc pui vii). Sunt o specie foarte prolifică, dând naştere, o dată la 6-8 de saptamani, la zeci de puiuţi. Culoarea masculilor începe să se distingă la 3-4 săptămâni şi se va intensifica în următoarele şase luni. Puii pot fi hraniti cu nalupi de Artemia salina sau cu fulgi maruntiti. Se pot reproduce in acvariul comunitar insa daca acvariul nu este bine plantat nu fosrte multi pui vor supravietui, pentru mai mult succes se pot folosi acvarii separate, maternitati.

Ingrijire:Acvariul trebuie sa fie plantat, in general nu necesia un anumit tip de amenajare insa daca acvariul este plantat si sunt si locuri libere in care sa poata inota, acestia vor arata superb. Se recomanda folosirea radacinilor si crengilor submerse si a plantelor de suprafata.

Hranire: Omnivor. Toate tipurile de hrana pentru pestii de acvariuDaphnia  vii, congelati sau uscati, Tubifex vii sau congelati; artemia vii sau congelati, larve de chironomus (Chironomus) vii sau congelati; hrana uscata (fulgi, pelete, mixturi, etc.).

Comentarii: Sunt pesti pasnici si pot fi tinuti impreuna cu alti vivipari, Corydoras sau Loriicaridae .

Related Products