Sabellastarte yellow

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

87,00 lei

Dimensiune maxima: Coroana de tentacule ajunge la 10 cm diametru.

Zona de origine: Marea Caraibelor; specii similare in toate marile tropicale.

Dimensiunea minima a acvariului: Acvarii mici, 38 L sau mai mari.

Iluminare: Imateriala

Hrana si alimentatia: Se hraneste cu materie organica sub forma de particule si phytoplankton. Are nevoie de hranire regulata la tinta.

Acvariul potrivit / Compatibilitatea cu acvariul de recif: De preferat sa fie evitat de majoritatea acvaristilor. In general va muri de foame intr-o perioada de 6 luni – 1 an.

Ingrijirea in captivitate: Supravietuirea pe termen lung in captivitate este slaba, pentru ca are nevoie de mult mai multa hrana planktonica decat se gaseste in general in sisteme captive. Se va descurca oarecum mai bine cu o patura de nisip buna, dar tot are nevoie de aditia de phytoplankton. Daca hrana este insuficienta, va rabda de foame o vreme si apoi va pierde coroana de tentacule. Daca hrana este inca insuficienta si coroana naparleste a doua sau chiar a treia oara, in cele din urma animalul moare. In natura, traieste ingropat in sediment cu 1,3 cm din tub la suprafata. Caracterizat prin doua randuri de tentacule in coroana. Are de obicei tentacule fara banda, cu margine alba si tulpina intunecata.