Balistoides conspicillum

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 62 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 62 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 12,40 lei.


Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

468,00 lei

Ingrijire Usor
Comportament Agresiv
Dimensiune minima acvariu 510 l
Dimensiune maxima 50 cm
Compatibilitate recif Nerecomandat
Dieta Carnivora, hrana vie,  mancaruri pe baza de carne, fulgi, pelete
Arie de raspandire Indo-Pacific
Familie Balistidae

 

Balistoides conspicillum (Bloch & Schneider, 1801)
Clown Triggerfish

Hrana si alimentatia: Dieta combinata de mancaruri pe baza de carne, continand crevete, calamar, scoici si peste maruntit. De asemenea, portii de alge marine si mancaruri vitaminizate. Hraniti de minimum 3 ori pe zi.

Ingrijirea in captivitate: Coloritul dramatic, aproape bizar face din aceasta specie un adevarat premiu in randul acvaristilor, in ciuda anumitor neajunsuri. Rata mortalitatii este adesea foarte mare in randul juvenililor foarte mici. Juvenilii mai mari, adolescentii si adultii sunt in mod normal foarte rezistenti. Din pacate, unii manifesta o personalitate de tip Mr. Jekyll/Mr. Hyde: pasnici timp de multe luni, devin mai apoi dintr-o data extrem de rai - muscand si chiar omorandu-si conlocuitorii. Pentru a tine acest triggerfish cu alte specii, este nevoie de un bazin foarte mare cu multe ascunzatori adecvate. Tineti doar un exemplar, impreuna cu specii de talie mare sau cu pesti la fel de beligeranti ca si el. Creste rapid daca este bine hranit. S-a intamplat sa-si atace proprietarii.
 
H Prins cu mana, fără otravă