JBL NanoCatappa

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

10 buc.

2 Produse

Pe stoc.

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

27,00 lei

Frunzele Terminalia Catappa sunt folosite pentru conditionarea apei in acvariile de reproducere pentru unele specii de pesti, cum ar fi guppy, betta, arowana, neoni, gurami sau apistogramme, pentru a reduce pH-ul apei si sunt considerate una din cele mai bune solutii naturale de prevenire a bolilor si de stimulare a imunitatii naturale a pestilor si nevertebratelor. Nu in ultimul rand, constituie o sursa de hrana foarte recomandata pentru creveti si melci.

  • previn bolile induse de fungi
  • ajuta la o buna sanatate a pestilor si crevetilor
  • conditioner natural pentru acvariile tropicale
  • supliment de hrana pentru creveti
  • decor natural

Mod de utilizare

Frunzele se vor spala in jet de apa anterior introducerii in acvariu. Initial vor pluti, dar, dupa 1-2 zile, se vor scufunda singure sau se pot fixa pe fund cu ajutorul unei greutati. Recomandarea este de cca. 1 bucati la 50 l apa. Frunzele vor colora apa si vor actiona timp de 2-3 saptamani. iar ulterior se vor inlocui. Daca exista nevertebrate in acvariu, frunzele vor fi consumate si ramane doar sa se inlature nervurile ramase.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products