JBL Ektol Cristal

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe stoc.

63,00 lei

Produs sub forma de pudra impotriva parazitilor si a ciupercilor.

Medicaţie pentru peştii de acvariu în apă dulce pentru tratarea micozelor (Saprolegnia etc., infecţiilor cu paraziţi unicelulari (Ichthyobodo, Ichthyophthirius, Chilodnella etc.), cu bacterii (Columnaris etc.). Învelişurile ca de vată cu pete albe pe piele, punctele mici albe pot fi simptome ale unor asemenea infecţii. Vietăţile prezintă de obicei simptome de genul frecării de obiecte, înotătoare lipicioase şi moartea peştilor fără a prezenta alte simptome vizibile ale unor boli. Ektol cristal este de obicei un remediu eficace în astfel de cazuri.

Precauţii: Nevertebratele pot manifesta intoleranţă în apă dulce (creveţi, crustacee etc.). Acestea vor fi excluse din tratament.

Interacţiuni cu alte medicamente:

Folosirea de tratamente ale apei în acelaşi timp pot scădea eficienţa Ektol cristal. Administrarea de JBL Punktol 1000 în acelaşi timp cu Ektol cristal este recomandată în cazuri persistente de infecţii cu Ichthyophthirius. Administrarea altor medicamente în acelaşi timp poate cauza efecte nedorite şi necunoscute şi trebuie deci evitată. În cazul în care cu puţin timp înainte de aplicarea Ektol cristal s-au folosit alte preparate, se recomandă schimbarea a aproximativ 2/3 din apă, după care Ektol cristal poate fi folosit în condiţii de siguranţă.

Mod de administrare:

  • Înainte de administrare orice carbon activ trebuie îndepărtat din filtru, trebuie oprite dispozitivele UV-C şi aparatele de îmbunătăţire a nivelului de CO2.
  • Dozaj: 10 g pentru 100 l de apă în prima, a treia şi a cincea zi.
  • Repetaţi în acelaşi fel, dacă este necesar urmată de schimbarea a 30-50% din apă.
  • O linguriţă rasă corespunde la aprox. 5 g de Ektol cristal.
  • În caz de apă moale cu o duritate Germană a carbonului sub 80 se va administra doar 75% din doză.
  • Pentru o duritate a carbonului mai mare de 150 doza poate fi crescută până la 125%.

Related Products