Hanna Instruments HI-755

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 39 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 39 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7,80 lei.


Produs nou

Minicolorimetru pentru alcalinitate

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

399,00 lei

Alcalinitatea este unul dintre cei mai importanţi parametri ce trebuie măsurat în acvariile cu apă sărată. Aceasta ajută la menţinerea unui pH stabil, un factor important pentru viaţa acvatică. În apa de mare, bicarbonatul este cel mai important contributor la formarea alcalinităţii, aceasta fiind măsurată deoarece nivelul de bicarbonat este destul de dificil de stabilit. Bicarbonatul este un element critic deoarece coralii necesită mereu o provizie de carbonat şi bicarbonat pentru dezvoltarea scheletele lor. Fără un nivel adecvat de alcalinitate, dezvoltarea sănătoasă a coralilor nu este posibilă. În cazul în care alcalinitatea este prea mare, calciul va precipita sub formă de carbonat de calciu, lucru care nu este de dorit. 
Instrumentul HI 755 Checker®HC este o combinaţie între seturile simple de teste chimice şi instrumentele de măsură profesionale. Aparatul furnizează citiri cu o acurateţe de ± 5 ppm ± 5% din citire şi extrem de simplu de utilizat.

HI 755 Checker®HC este livrat cu (2) cuve cu capace pentru probe, (6) reactivi pulbere pentru alcalinitate, baterie şi manual de instrucţiuni.

Domeniu de la 0 la 300 ppm (mg/l)
Rezoluţie 1 ppm (mg/l)
Acurateţe la 25°C ±5 ppm ±5% din citire
Sursă de lumină LED la 610 nm
Detector de lumină fotocelulă cu siliciu
Condiţii de mediu de la 0 la 50°C; U.R. max 95% fără condens
Metodă colorimetrică
Tip baterie 1 x 1.5V AAA
Închidere automată după 10 minute de inactivitate şi după citire
Dimensiuni 81.5 x 61 x 37.5 mm
Greutate 64 g

Related Products