Pret redus!
Sera Magnesium Test Mg Refill

Sera Magnesium Test Mg Refill

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Produs nou

3x15ml

3 Produse

Pe Stoc.

50,35 lei

-5%

53,00 lei

Refill pentru test pentru magneziu.
Instructiuni: agitati bine reactivii, clatiti flaconul de masura de mai multe ori cu apa pe care vreti s-o testati, apoi umpleti cu apa pâna la semn – 2ml.
Ştergeti flaconul pe exterior. Se pun 6 picaturi reactiv 1, apa se poate tulbura, ceea ce nu are efect asupra testului. Se adauga o lingurita din reactivul 2, dupa care se pune capacul si se agitati usor dar numai dupa dizolvarea pulberii.
Adaugati câte o picatura din reactivul 3, întorcând flaconul dupa fiecare picatura, pâna ce solutia se schimba din roz în albastru.
Notati numarul picaturilor. Dupa masuratori aruncati proba la canal, spalati bine recipientul si capacul acestuia cu multa apa, apoi umpleti cu apa pâna la semn – 2ml.
Stergeti flaconul pe exterior. Se pun 6 picaturi reactiv 4 si se agita usor flaconul. Se adauga o lingurita rasa din reactivul 5, se pune capacul si se agita usor dar numai dupa dizolvarea pulberii.
Adaugati câte o picatura din reactivul 3, întorcând flaconul dupa fiecare picatura, pâna ce solutia se schimba din rosu în verde. În acest caz se vor folosi mai multe picaturi din reactivul 3.
Notati numarul picaturilor. Numarul picaturilor din prima masuratoare se scade din cea de a doua, rezultatul se înmulteste cu 60.
Rezultatul obtinut este echivalent cu concentratia de Mg – mg/l. Dupa masuratori aruncati proba la canal, spalati bine recipientul si capacul acestuia cu multa apa.
Se pastreaza la loc racoros si rece. Nu se amesteca capacele reactivilor!

Atentie: NU LASATI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR SAU ANIMALELOR DE CASĂ!

Reactivul 1 contine hidroxid de sodiu – produs coroziv, ce poate provoca arsuri severe! Tineti produsul sub cheie si în orice caz asigurat împotriva accesului copiilor.
În cazul contactului cu ochii, clatiti cu multa apa si solicitati asistenta medicala. La utilizare purtati manusi de protectie adecvate. Daca va simtiti rau, cereti asistenta medicala si aratati eticheta produsului.

Related Products