JBL Easy Test 7 in 1

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

65,00 lei

Test de apa pentru cei care nu au timp sa masoare parametrii apei din acvariu cu teste profesionale de tip solutie. Caracteristicile ideale ale unui test sunt: simplu, rapid si suficient de precis.

Noul JBL EasyTest 6 in 1 realizeaza atinge aceste puncte. In doar 47 secunde, orice amator poate sa analizeze apa din acvariul de apa dulce, iaz sau apa de la reteaua locala.

Un avantaj suplimentar al testului JBL EasyTest 6 in 1 este ca valorile pot fi citite imediat. Scala de culoare arata clar valorile ideale, pe cele care pot fi imbunatatie, sau pe cele inacceptabile.

Rapid si usor masoara cinci din cei mai importanti parametri ai apei in acvariu, in mod orientativ. Valorile nitratilor (NO3) si nitritilor (NO2) indica eficienta si functionarea mecanismelor de curatare biologica. Valorile duritatii carbonice (KH) sunt importante pentru a stabiliza nivelul pHului. Duritatea totala (GH) indica daca apa contine prea putine sau prea multe minerale.

Setul contine:

Flacon cu 50 de bandelete pentru analiza urmatorilor parametri:

  1. pH intre 6.4 si 9.0
  2. Duritate carbonica KH intre 0 si 20° dKH
  3. Duritate totala GH intre 1 si 21° dGH
  4. Nitriti (NO2) intre 0 si 10 mg/l
  5. Nitrati (NO3) intre 0 si 25 mg/l
  6. Test de clor

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products