Salifert Strontium Profi Test

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Produs nou

25 teste

La comanda in 10 zile lucratoare.

85,00 lei

Stronțiu joacă un rol important prin accelerarea creșterii corali și alge calcaroase .
NSW conține aprox . 7 - 9 mg / l stronțiu .
Deoarece creșterea de corali și alge calcaroase merge mână în mână cu stronțiu și epuizarea de calciu , epuizarea de calciu înseamnă, de obicei epuizarea stronțiu , de asemenea .

Este recomandabil să se mențină o concentrație de stronțiu între 5 și 20 mg / l.

Măsurare stronțiu este o necesitate, dar , din păcate, este un test destul de dificil . Poate că în anii următori acest lucru se va schimba atunci când metode mai noi și mai ușor de măsurare stronțiu vor deveni disponibile .

Prin urmare, este un test , pe care mulți pasionați nu va efectua destul de frecvent .

Din acest motiv special aditivi stronțiu trebuie să fie proiectate în așa fel încât o concentrație prea scăzută sau prea ridicată stronțiu este evitată .
Cu aditivul Salifert Natural - stronțiu am ajuns la acest obiectiv .
Atunci când este utilizat în combinație cu aditivul nostru Calciu coral conform instrucțiunilor apoiapela la măsurători stronțiu este mult redusă și ar trebui să fie realizată doar o dată la câteva luni .
Mai mult NSW conține stronțiu asociată cu sulfat . Acest formular este lipsit de toxicitate ,utilizate în mod obișnuit , clorură de stronțiu are .
De aceea folosim sulfat de stronțiu în principal împreună cu alte ingrediente pentru a evitaapariția unui dezechilibru ionic . De asemenea, ea face mai eficient și mai puțin toxic decât de clorură de stronțiu .
Salifert kit de testare stronțiu detectează atât stronțiu ionic liber și moderat complexat . Salifert a fost primul care a introdus un kit de test de stronțiu .
 
Aproximativ 25 de teste per kit . Măsuri de aprox . Pași de 5 ppm .

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products