Salifert KH Profi Test

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

100-200 teste

1 Obiect

Pe stoc.

40,00 lei

Calciul singur nu poate forma materialul scheletic de corali și alge calcaroase care permiteca acestea  să crească . Sunt necesare și alte substanțe , precum și . Câteva alte componente sunt carbonat și bicarbonat . Aceste două substanțe au de asemenea un impact major asuprastabilizăriipH-ului înintervalul corespunzător de 8.1-8.4 . Asemenea stabilizare este de asemenea, numit de tamponare .
Concentrația totală de carbonat și bicarbonat se mai numește alcalinitate carbonat sau carbonat de duritate . Singura diferență dintre alcalinitate și duritate carbonat este un factor de conversie .
NSW are o alcalinitate de aprox . 2,7 meq / l sau aprox . 7.5 dKH exprimată ca duritate carbonat .
Pentru un sistem stabilalcalinitatea sau duritate carbonat ar trebui să aibă o valoare similară NSW sau ușor mai mare și , de preferință, nu trebuie să varieze cu mai mult de 5 % . Acest lucru înseamnă o fluctuație maximă de 0,14 meq / l sau 0,4 dKH .
Prin urmare, un kit de testare alcalinitate ar trebui să fie capabil în măsurarea în pași mai mici de 0,14 meq / L.
 
concluzie :
Deoarece componentele tampon principale folosite pentru corali și creșterea algelor calcaroase sunt bicarbonatul și carbonatul , acestea ar trebui să fie adăugată pentru a corecta orice scădere a alcalinității sau duritate carbonat .
Un tampon adecvat formulate trebuie să funcționeze în așa fel încât rezultatele măsuri corective într -un efect de lungă durată și nu ar trebui să perturbe pH-ul sistemului . Alcalinitatea sau duritate carbonat ar trebui să fie cât mai stabil posibil, necesită mijloace extrem de sensibile și precise de testare .
 
Testul Salifert KH / Alk este foarte simplă . Acesta măsoară în suficiente pași mici de 0,1 meq / l sau 0,3 dKH cu o schimbare de culoare ascuțit . Acest lucru face detectarea schimbare încă de mici importantă posibil .

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products