Synodontis nigriventris

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

12,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 5

Moderata
208.2 Litri
20-22 cm
Dulce
6.0 - 7.5
21 -26 °C
4-15 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-17 ani
Africa
Mochokidae

Sunt destul de dificil de sexat, nu pot fi sexati vizual ci este nevoie de manipulare. Se ia pestele in mana si se intorce cu burta in sus cu grija sa nu ne intepam in spinul din dorsala. Se trage usor de coada si se examineaza papila genitala. Masculii prezinta o papila aspra cu spermaduct iar femelele au oviduct pe partea ventrala a papilei.

Inmultire: Se inmultesc prin icre insa nu s-a realizat inmultirea lor in captivitate inca.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie mare, cu substrat nisipos si ascunzatori multe, amenajat in stil Malawi. Se pot adauga si crengi sau radacini submerse.

Hranire: Poate fi hranit si cu granule sau fulgi insa prefera hrana vie precum Artemia, creveti, larve de Chironomidae. Este importanta componenta vegetala din dieta sa, deci poate fi hranit cu hrana pe baza pe plante sau cu Spirulina.

Comentarii: Este un peste relativ pasnic insa poate manca pestii mici, se poate tine impreuna cu pesti de aceeasi marime sau apropiat. Se poate tine individual sau in mici grupuri daca spatiul permite. Pot fi tinuti impreuna cu Cichlidae africane