JBL AquaBasis Plus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Produs nou

5 Produse

Pe stoc.

35,00 lei

AMESTEC DE PĂMÂNT DE CULTURĂ 5L/6 KG
Conţine 5 elemente vitale.

JBL AQUABASIS PLUS 5 este un amestec de pământ de cultură gata preparat pentru amenajarea unui nou acvariu. Conţine pământ cu un conţinut ridicat de nutrienţi cum este fierul şi alte microelemente, precum şi toate substanţele nutritive pe care le necesită plantele pentru o creştere sănătoasă şi robustă. Toate aceste substanţe nutritive se pot găsi sub forma de depozit, fiind foarte disponibile absorbţiei. Acest amestec favorizează o creştere rapidă şi sănătoasă a rădăcinilor plantelor.

Conţinutul unei pungi este suficient pentru amenajarea unui acvariu de 100 litri (aproximativ 80x35x40 cm). Pentru acvarii mai mari se calculează necesarul de pământ.

INDICAŢII DE FOLOSIRE: Prima dată se aşterne un strat de aproximativ 2 cm (o pung pentru 100 litri), deasupra acestuia se aşterne un strat de 4 cm de pietriş spălat, cu o granulaţie de 2-3 mm (nu se utilizează pietriş foarte mare). În acest moment acvariul este pregătit pentru introducerea plantelor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: