JBL NovoRift

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 18 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 18 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,60 lei.


Produs nou

9 Produse

Pe Stoc.

19,00 lei

liment de bază pentru hrănire profesională a ciclidelor de dimensiuni mari din Lacul Malawi şi Lacul Tanganyika care se hrănesc cu alge. Conţine 90% ingrediente vegetale cu fibre esenţiale şi conţinut scăzut de proteine de animale acvatice, ce imită dieta naturală. Conţine 10% alge spirulină cu ingrediente vitale care contribuie la sănătatea peştilor. Batoanele de mărimea unei muşcături satisfac rapid apetitul peştilor de dimensiuni mari.

COMPOZIŢIE: Derivate de origine vegetală, legume, cereale, alge, moluşte şi crustacee, peşte şi derivate din peşte, drojdie, minerale.

ADITIVI (per kg): Vitamina A 25000 UI, Vitamina D3 2000 UI, Vitamina E 300 mg, Vitamina C (stabilizată) 200 mg. Conţine coloranţi şi antioxidanţi E306 (extracte naturale din vitamina E).

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine 30%, Grăsimi 9%, Fibre brute 6%, Cenuşă brută 8%.

INDICAŢII DE HRĂNIRE: Hrăniţi peştii o dată sau de două ori pe zi atât cât pot consuma peştii în câteva minunte. Pentru peştii tineri, hrăniţi de 3-4 ori pe zi, în aceeaşi manieră.