DVH Ocean Prime Copepods

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Share this

Produs nou

1 Obiect

In stoc.

58,00 lei

Copepodele sunt un tip de zooplancton de crustacee minuscule care este considerat cea mai mare resursa biologica din lume. Majoritatea speciilor acvatice sunt dependente de copepode în timpul părților sau întregului lor ciclu de viață. Sunt mâncați de pești, pești larvați, corali, meduze, creveți, hrănitori de filtre și multe altele.

Copepodele Ocean Prime au un profil nutrițional care îndeplinește cerințele pestilor, crustaceelor, nevertebratelor și coralilor. Conținutul tipic de lipide este de 10-15% și un conținut de proteine ​​de aproximativ 50% din greutatea uscată. Lipidele sunt bogate în acizi grași esențiali ca DHA și EPA legați de fosfolipide și conțin, de asemenea, un nivel ridicat de pigmenți precum astaxantina.

Copepodele Ocean Prime sunt recoltate în ape arctice curate, nepoluate, cu metode de recoltare ecologice. Tehnica de conservare nu implică aditivi nocivi, ceea ce face ca calitatea nutrițională să fie mult mai bună în comparație cu hrana congelata. Copepodele Ocean Prime sunt 100% curate. Nu au nevoie de clătire prealabilă înainte de utilizare. Produsul este sterilizat pentru bio-securitate și sigilat, reducând la minimum scurgerile de nutrienți. Nu au fost adăugați conservanți.

Potrivit pentru apă sărată și pești de apă dulce, corali, nevertebrate și crustacee. Când este folosit ca supliment suplimentar, Ocean Prime va juca un rol esențial în colorarea, creșterea și supraviețuirea. Prin flotabilitatea sa, Ocean Prime are o rată excelentă de captare prin nevertebrate de recif precum coralii și crustaceele, iar peștii acceptă de asemenea cu nerăbdare acest aliment unic. Ocean Prime poate fi folosit ca o înlocuire completă a cremelor cu artemie / saramură. Hrănindu-vă peștii cu o dietă cuprinsă până la 25% Ocean Prime, vă vor recompensa cu o rezistență imunitară crescută și o maturitate sexuală sporită.

Ocean Prime este disponibil în copepode de 500-700 microni și 2 mm. Fiecare pungă conține 50 de grame de copepode întregi / intacte.

După deschidere:

Atâta timp cât husa de aluminiu este închisă, puteți păstra copepodele la temperatura camerei până la 3 ani. Odată deschis, trebuie să tratați conținutul ca pe un produs proaspăt. Folosiți numai unelte curate (de exemplu, o lingură) și încercați să evitați contaminarea încrucișată. Închideți punga cu o bandă de cauciuc sau o clemă de pungă pentru a păstra bacteriile și oxigenul și puneți punga în frigider. Folosiți copepodurile în 1-3 săptămâni.

Pentru acvariile mai mici sau pentru a evita mirosurile de pește în frigider, este mai bine să păstrați copepodele în congelator. Goliti punguta faceti o bara sau portiuni de copepode si puneti-l la congelator. Utilizați copepodurile în termen de 3 luni.

Hraneste-te doar cat acvariul tau va consuma in 3-5min.

Ce sunt Copepodele Ocean Prime?

Copepodele Ocean Prime sunt specii diferite de copepode prinse sălbatice din apele arctice. Acestea vin în pungi de 50gr și au un termen de valabilitate de până la 3 ani. Nu au fost adăugați conservanți.

Copipodele din Ocean Prime sunt în viață?

Nu, Copepodele Ocean Prime nu sunt în viață.

Copepodele din Ocean Prime sunt uscați?

Nu, Copepodele Ocean Prime sunt proaspete așa cum le găsești în ocean.

Copepodele din Ocean Prime sunt într-un lichid sau gaz?

Nu, nu se adaugă lichid sau gaz. Lichidul din interior este totul natural.

Nu sunt adăugați conservanți, cum poate fi faptul că au o durată de valabilitate de până la 3 ani?

Conservarea este în modul de tratare a ambalajului după umplere și sigilare și materialul de ambalare folosit.

Related Products

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: