Seachem Reef Phytoplankton

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,80 lei.


Share this

Produs nou

1 Obiect

Pe stoc.

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

95,00 lei

Reef Phytoplankton ™ este un amestec concentrat de fitoplancton verde şi maro marin concepute pentru a oferi acizi grasi esentiali, proteine, vitamine,aminoacizi, cu carotenoizi biologici pentru dieta nevertebratelor. Dimensiunea variaza de la 1 la 20 microni pentru a alimenta o gamă largă de acvarii tropicale, marine şi nevertebrate. Reef Phytoplankton conţine o sursă naturală de carotenoizi, care furnizeaza proteine esenţiale, precum şi o sursă de pigmentare vasta în comparaţie cu alte surse naturale şi sintetice, de pigmenţi. Carotenoizi furnizează beneficii suplimentare ale activitatii antioxidante.
În plus, Reef Phytoplankton ™ este îmbunătăţit pentru a creşte diversitatea de substante nutritive importante, cum ar fi proteine, lipide, vitamine B, şi alţi pigmenţi organici, astfel, coralii, consuma mai putina energie pentru a obţine beneficii nutriţionale.
Acesta este amestecat astfel incat sa contina un raport bun de acizi grasi, carbohidrati si proteine. Amestecul Reef Phytoplankton produce o valoare nutritivă mai buna. Studiile arata un consum crescut de fitoplancton în filtrele alimentatoare de când sunt folosite culturi mixte, comparativ cu o cultură unică a fitoplanctonului.
Dimensiuni: 500 ml.

De ce este diferit?

Reef Phytoplankton ™ este îmbunătăţită pentru a creşte biodisponibilitatea de substante nutritive importante, cum ar fi proteine, lipide, vitamina B, şi alţi pigmenţi organici, astfel, corali, consumand mai putina energie pentru a obţine beneficii nutriţionale.

Instructiuni

Se agita bine înainte de utilizare. Folosiţi 5 ml pentru fiecare 50 de litri de apă de două ori pe săptămână sau după cum este necesar pentru a menţine creşterea coralilor. Refrigerare după deschidere este recomandată, dar nu este necesar. (Pentru referinţă, capacul are 5 ml.).

Related Products