JBL Weekend

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

3 zile

3 Produse

Pe stoc.

10,00 lei

JBL WEEKEND - HRANĂ PENTRU WEEKEND (3 ZILE X 4 BUCĂŢI) 26G
O alimentaţie adecvată pentru peştii dumneavoastră de acvariu pentru weekend-urile în care nu sunteţi acasă.

JBL WEEKEND a fost creat pentru a asigura o alimentaţie corespunzătoare peştilor dumneavoastră pe parcursul weekend-urilor în care nu sunteţi acasă. Conţine toţi nutrienţii necesari pentru a menţine peştii dumneavoastră ornamentali sănătoşi şi plini de viaţă.

COMPOZIŢIE: Cereale, peşte şi derivate din peşte, derivate de origine vegetală, drojdie, derivate de origine animală.

ADITIVI (per kg): Vitamina A 25000 UI, Vitamina D3 2500 UI, Vitamina E 330 mg, Vitamina C 400 mg, Inozitol 750 mg. Conţine coloranţi, antioxidanţi E 306 (extracte naturale din vitamina E).

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine 43%, Grăsimi 8,3%, Fibre brute 1,9%, Cenuşă brută 8,1%.

INDICAŢII DE HRĂNIRE: 1 cub asigură automat hrana pentru 10 până la 15 peşti de mărime medie pentru aproximativ trei zile. Introduceţi un număr adecvat de cuburi în acvariu. Cuburile se dizolvă treptat în sistemul de alimentare cu hrană al peştilor fără a tulbura apa din acvariu. În funcţie de duritatea apei cuburile se pot dizolva mai rapid sau mai lent. Timpul specificat pentru dizolvare se aplică în cazul unui grad mediu de duritate al apei.

Related Products