Aqua Medic Tri Complex Duo

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 30 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 30 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 6,00 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

150,00 lei

Caracteristici:
- Nu este necesară amestecarea
- Dozare ușoară
- Foarte concentrat
- Dezvoltat conform ultimelor rezultate ale cercetării
- Alimentarea cu calciu fără schimbare de ioni
- Ajută la reducerea schimbărilor de apă
- Inclusiv toate oligoelementele vitale
- Creștere optimă a coralilor

300% concentrat
Gata de folosire
pH-fix

Continut: 2 x 2 l
- albastru de 2 litri KH albastru:
pH-tampon + complex de iod și fluor
- 2 litri component roșu:
calciu, magneziu, stronțiu + elemente vitale

Disponibil și în:
2 x 5 l și 2 x 30 l

Aplicare / dozaj:
Pentru început, adăugați o doză zilnică de 10 ml fiecare din cele două componente compacte Tri Complex la 100 de litri de apă de acvariu.
Verificați duritatea carbonatului apelor în mod regulat. Dacă duritatea a crescut mai mult decât este necesar, reduceți doza. Dacă este necesar, doza poate fi crescută pentru a atinge valorile optime de 7 - 9 ° dKH.
Reefdoserul Aqua Medic EVO 4 este ideal pentru distribuirea aditivilor. Scoateți capacele șurubului și conectați tuburile pompei de dozare cu tuburile de aspirație furnizate. Acestea sunt cufundate în fluid până ajung la fundul recipientului.
Orice cantități mici rămase în recipient pot fi adăugate manual a doua zi. Distribuiti cantitati egale de ambele componente intr-o zona a acvariului cu debit mare de apa. Valoarea pH-ului este tamponată în intervalul 8,3 până la 8,6. O turbiditate la distribuirea componentei albastre este normală și nu are efecte adverse și se va dizolva rapid.
Dacă utilizați Aqua Medic Tri Complex compact fără o pompă de dozare, vă recomandăm să utilizați o seringă de unică folosință foarte mare (nu este inclusă), care poate fi atașată la unul dintre tuburile de aspirație folosind un furtun de 6 mm.

Related Products