JBL Biotopol R

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Share this

Produs nou

3 Produse

Pe stoc.

15,00 lei

Condiţionator de apă dulce, pentru peşti aurii şi fantails, shubunkins etc.

Transformă apa de la robinet în apă sănătoasă pentru peştii aurii. JBL BIOTOPOL R este eficient deoarece conţine Aloe vera şi vitamine, pentru reducerea stresului şi susţine sănătatea peştilor. Conţine Euphrasia pentru a proteja ochii sensibili.

INDICAŢII DE FOLOSIRE: Folosiţi BIOTOPOL R întotdeauna când amenajaţi un nou acvariu şi când schimbaţi apa, pentru regenerarea peştilor aurii după tratamentul pentru boli şi administraţi întotdeauna cu o oră înainte de folosirea produselor de pornire ale bacteriilor (de exemplu, JBL DENITROL). Se administrează 10 ml la 20 l de apă. La acvariile noi se administrează pentru întreaga cantitate de apă iar la efectuarea schimbărilor de apă se administrează pentru cantitatea de apă schimbată, totuşi dozajul pentru întreaga cantitate de apă nu are dezavantaje, ci mai degrabă sporeşte efectul protector.

Related Products