hW Wiegandt Marinemix Reefer

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 35 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 35 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7,00 lei.


Produs nou

8 Produse

In stoc.

268,00 lei

Sare marina profesionala folosita in acvariile publice, in fermele de corali, universitati, laboratoare de cercetare, si gradini zoologice pe intreg mapamondul.

hw-Marinemix Reefer Salt Mix este un amestec de sare de puritate ridicat produs printr-un proces sintetic și nu conține componente reciclate. Creat special pentru acvariul de recif și cererea constantă de minerale, oligoelemente, aminoacizi și biocatalizatori. Oferă concentrații crescute de calciu și magneziu pentru o creștere puternică a coralilor.
Unul dintre primele amestecuri sintetice de sare produse vreodată
Nu există agenți anti-caking
Fără poluanți chimici sau de mediu, fără nitrați, fosfați sau silicati
PH natural, stabil și alcalinitate optimă
Nu conține EDTA care poate chela multe oligoelemente necesare
Optimizat cu aminoacizi și iod stabilizat organic - excelent pentru pasionatul de recif
Face aproximativ. 160 de galoane de soluție la 1,024 salinitate
hw-Marinemix Reefer Mix Mix este foarte utilizat pentru pasionații de recif din toată Europa. hw-Wiegandt produce sare de acvariu de peste 50 de ani de experiență producând amestec de sare, lăudându-se cu utilizarea profesională în acvarii, universități și facilități de cercetare din 1968.
 
hw-Marinemix este produs în conformitate cu liniile directoare de control al calității utilizând un sistem de biocatalizator bazat pe analiza apei de mare naturale.
 
Bulk Reef Suply recomandă utilizarea unui amestec complet de sare, pentru a economisi bani și timp la consumabilele de testare și ajustările majore ale elementelor. La analiza Bulk Reef Suply - hw-Marinemix Reefer a conținut Calciu la 445-450 ppm, Alk de 9,0 dKH, Magneziu la 1380 ppm.

12,5 KG pentru aproximativ 375l

20 KG pentru aproximativ 600l

Contine recipient de masurare.

Formulele hw®-Marinemix:
Monitorizarea calității efectuațe constant, pe care vă puteți baza.
Formulele de sare marină hw-Marinemix® oferă o apă marină extrem de pură, cu parametri optimi de apă, potriviți pentru toate formele de viață marină. Furnizarea de apă pură și naturală ca apa marină este presupunerea indispensabilă pentru păstrarea cu succes a acvariului de recif și marin.

hw-Marinemix® professional și hw-Marinemix® reefer sunt produse în fabricile noastre proprii de la Krefeld, într-una dintre cele mai moderne fabrici de sare sintetică din Europa. Toate piesele care vin în contact cu produsul sunt fabricate din oțel inoxidabil sau materiale sintetice de înaltă calitate, astfel încât impuritățile datorate producției sunt excluse în mod fiabil.

Bioelementele (sau denumite și substante bioactive din apa marină naturală) în formulările hw-Marinemix®.
De la începutul anilor 1980, formulele hw-Marinemix® sunt deja echipate cu bio-elemente, precum sunt prezente și în mediul marin natural. A fost o descoperire făcută și adusă la starea liniei de producție de hw Wiegandt în formulele hw-Marinemix®.

Bioelementele * (așa-numitele bio-catalizatoare: enzime, hormoni, vitamine) sunt substanțe pur organice, care sunt prezente în apa naturală de mare și au funcții importante. Bio-elementele sunt responsabile pentru metabolism și reglează în mare măsură creșterea, vitalitatea, formarea sângelui, comportamentul de împerechere, reproducerea celulelor și rezistența la boli infecțioase. Efectele rezultate asupra animalelor marine și algelor nu numai că permit o păstrare optimă, dar sunt și o precondiție pentru reproducerea cu succes și stabilește standardele pentru acvariile marine.

* Definiție lt. Brockhaus Lexikon
Urmele-elemente în hw-Marinemix®
Căutarea resurselor și a evoluțiilor tehnologice în general au dus la progrese semnificative în dezvoltarea echipamentelor analitice și a metodelor de măsurare, a căror acuratețe depășește adesea metodele convenționale de multe mii de ori. Furnizarea generoasă de nave de cercetare cu tehnologie modernă de măsurare a permis testarea apei de mare în ultimii 15 ani folosind metode noi și mai precise decât a fost posibil anterior. Rezultatele arată că majoritatea oligoelementelor apar într-o concentrație considerabil mai mică în mare decât s-a presupus anterior. În același timp, existența mai multor elemente în apa mării nu a putut fi dovedită așa cum se presupunea anterior. Suntem de părere că elementele care nu pot fi detectate, chiar și folosind cele mai recente metode analitice, sunt total improprii pentru sărurile marine hw-Marinemix. Urmele elemente conținute de hw-Marinemix sunt introduse sub denumirea de „cristale mixte”, o metodă pe care am practicat-o de peste 50 de ani. Doar astfel poate fi asigurată o distribuție eficientă a oligoelementelor în amestecul total.

hw-Marinemix® reefer pentru toate acvariile de recif și reproducerea cu succes a coralilor

Hw-Marinemix® reefer conține toate oligoelementele prezente în apa marină tropicală naturală nepoluată, care rămâne complet și ușor solubilă datorită cristalelor mixte din compoziție. Precipitațiile micro ale oligoelementelor, cum ar fi în alte săruri marine, se întâmplă deseori, nu pot să apară cu reefer hw-Marinemix

hw-Marinemix® reefer este o dezvoltare adaptată în continuare a profesionistului cu succes hw-Marinemix® dovedit de zeci de ani și ține seama în primul rând de cerințele modificate ale acvariului modern de recif.

hw-Marinemix® procedează o concentrație mai mare de calciu și magneziu, care este o condiție prealabilă esențială pentru creșterea cu succes a structurilor de recif organice.

Hw-Marinemix® reefer face posibilă acoperirea cererii crescânde mereu existente de elemente esențiale necesare pentru a asigura o creștere și dezvoltare sănătoasă a organismului de recif marin, doar prin realizarea modificărilor periodice ale apei.

hw-Marinemix® reefer ia în considerare, de asemenea, interacțiunile din chimia apei care apar din cauza unei nevoi crescute de minerale, oligoelemente, aminoacizi și bio-catalizatori și compensează toate interacțiunile rezultate într-o măsură naturală și naturală.

Hw-Marinemix® reefer a fost dovedit benefic mai ales atunci când vizează îngrijirea și creșterea coralilor și moluștelor scheletice și contribuie semnificativ la dezvoltarea sănătoasă și la colonizarea larvelor.

Chiar și în cazul majorității coralilor delicate, reproducerea prin fragmentare este îmbunătățită și deteriorarea țesutului coral organic va fi evident redusă.

hw-Marinemix® reefer este produs numai cu materii prime dovedite de noi și respectând standardele noastre ridicate de calitate. Toate componentele utilizate sunt, de asemenea, utilizate în producția farmaceutică (atât timp cât este disponibil, cel mai ridicat pe producția de produse farmaceutice concentrate nivel de calitate).

hw-Marinemix® reefer este monitorizat și testat continuu de către noi, oferind astfel o calitate înaltă și o compoziție constantă. În plus, monitorizarea și analiza bandelor de bord printr-un laborator independent de testare acreditat DIN EN 45 001 este garanția dvs. pentru cea mai înaltă calitate hw®.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: