Aqua Nova N-RMC 7000

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 58 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 58 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 11,60 lei.


Share this

Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare, Plata anticipat.

580,00 lei

Pompa de acvariu 7200 L / H, 55W cu controler Hmax 4,5m
 
Aqua Nova Pompă de circulație cu controler de debit
 
- Pompa este echipată cu motor cu tehnologie nouă de energie eficientă, care permite un consum de energie chiar mai mic, menținând în același timp o ieșire ridicată a pompei.
 
- Pompele sunt echipate cu arbore motor ceramic, care prelungește durata de viață a pompei și, de asemenea, nu ruginesc în acvariile cu apă sărată. Sunt ușor de schimbat dacă este nevoie.
 
- Pompele sunt destinate acvariilor interioare, bazinelor, unităților de filtrare și, bineînțeles, sunt foarte bune în timp ce sunt în funcțiune și au un nivel scăzut de vibrații, care este vital în sump pentru a evita crăparea sticlei sau a mișcării.
 
- Pompele au un regulator care vă permite să reglați capacitatea pompei (astfel creșteți sau micșorați debitul / debitul) și există, de asemenea, un mod "FEED", care este, desigur, atunci când doriți să vă hrăniți peștele sau alte creaturi marine. Când este activată, pompa se oprește timp de 10 minute, după care pompa pornește din nou automat. Acest lucru vă permite să activați repede opțiunea "FEED", să plătiți peștele și să lăsați acvariul nesupravegheat, în timp ce știți că acesta va reveni la sine.
 
Serviciu în Polonia, garanție de protecție de 2 ani și servicii post-vânzare profesionale.
 
Conține manualul de instrucțiuni in 9 limbi.

Related Products