Ctenochromis benthicola

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 30 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 30 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 6,00 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

305,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 6

Familia: Cichlidae
Originea: Lacul Tanganyika
Lungime: 18 cm - 7 "
Min. Lungimea acvariu: 200 cm - 80 "
Pește foarte agresiv, care are nevoie de o mulțime de spațiu. Trebuiesc  ținuti împreună cu alti pesti, care sunt destul de mari. Acvariu ar trebui să fie stabilit cu pietre care formeaza pesteri si ascunzatori. Suportul trebuie să fie cu nisip, deoarece acestia caute hrană în substrat. Tu ar trebui să păstrezi un bărbat împreună cu mai multe femele. Agresiunea în timpul de reproducere pot fi împărțite în acest fel.
Ar să le dati mâncare mare, viu, cum ar fi creveți și pești mici. O parte din produsele alimentare ar trebui să fie de legume. Alimente congelate sunt acceptate, de asemenea.

Reproducere este destul de ușor 20-50 ouă . Imediat după care femela are ouăle în gura ei. Dupa aproximativ 3 saptamani tineri pesti ies din gura mamei. Tinerii pesti pot fi crescuti cu artemia. C. Horei este o putatorul popular pentru icrele de Synodontis multipunctatus.

Related Products