Melanochromis johanni eastern

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

50,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 6

Moderata
208.2 Litri
9-10 cm
Dulce
7.0 - 8.5
24 -26 °C
10-15 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
Lacul Malawi, Africa
Cichlidae

Dimorfism sexual:femelele au corpul galben auriu, iar masculii au o culoare inchisa, dar prezinta benzi orizontale deschise.

Inmultire: Femela va ingriji icrele tinandu-le in cavitatea bucala (mouthbreeder) timp de aproximativ doua saptamani, timp pe care si-l va petrece ascunsa. Ascunzatorile formate din pietre sunt obligatorii pentru reproducere. Masculii devin agresivi in perioada de inmultire si se recomanda sa se tina un mascul cu trei femele.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa aiba substrat nisipos si ascunzatori formate din pietre, habitat tipic Malawi. Este necesara o filtrare eficienta si schimbari periodice, partiale de apa.

Hranire: este omnivor si necesita o hranire pe masura. Pot fi hraniti cu larve de Chironomidae, inima de vita si hrana congelata, dar dieta trebuie sa contina si parte vegetala, granule si fulgi, spanac.

Comentarii: au un caracter agresiv si sunt teritoriali, atat masculii cat si femelele. Pot fi tinuti in acvariu comunitar impreuna cu alte specii de Cichlidae din Lacul Malawi.

Related Products