Seachem Matrix bulk

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Share this

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

49,00 lei

Matrix ™ este un biomediu mare porozitate, care oferă o biofiltrare eficienta pentru eliminarea deseurilor de azot. Matrix ™ este un corp poros solid, anorganic, de aproximativ 10 mm diametru. Fiecare litru de Matrix ™ acopera o suprafață > ~ 700 m2, echivalenta a 170 de litri de bile de plastic! Bio-materiale plastice ofera doar suprafața exterioară, în timp ce Matrix ™ oferă suprafata macroporoasa, atât interna cat si externa. Acesti macropori sunt ideal dimensionati pentru susținerea bateriilor nitrificatoare si denitrificatoare. Acest lucru ii permite lui Matrix ™, spre deosebire de alte forme de biomedii, sa îndepărtaze odata cu nitratii, atat amoniu cat si nitritii, utilizand acelasi filtru.

Matrix ™ este complet inert și nu isi pierde proprietatile prin utilizare. Nu este nevoie să fie înlocuit. Deoarece majoritatea bacteriilor sunt interne, Matrix ™ poate fi clătit atunci când este nevoie fără a se deteriora filtrul. Matrix ™ este compatibil cu toate tipurile de filtre umede sau ude-uscate.

Instructiuni: Utilizati 500 ml de Matrix ™ pentru fiecare 200 L de apa utilizata. Matrix ™ poate fi plasat în orice fel de filtru, și este deosebit de eficient într-un filtru canistră. Matrix ™ este suficient de mare incat nu este necesar un sac de filtru pentru a putea fi utilizat.

Related Products

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: