Seachem SeaGel

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 10 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,00 lei.


Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

60,00 lei

SeaGel ™ este un amestec de MatrixCarbon™ si Phosguard™. MatrixCarbon™ este carbon ultraopac utilizat pentru îndepărtarea impurităților organice și colorate. PhosGuard ™ este o solutie puternica pentru îndepărtarea de fosfatului, silicatului, metalelor toxice, precum și acizilor. Ambele componente sunt în formă de mici sfere pentru a asigura atat flux de apă, cat și penetrare optima. Componentele se completeaza reciproc și sunt ideale pentru recif și mediu marin. Pentru detalii suplimentare, va recomandam sa consultati paginile produselor individuale, prin click pe denumirile de mai sus.

Dimensiuni: 100 ml 250 ml, 500 ml, 1 L, 2 L, 4 L, 20 L

De ce este diferit:

Deși MatrixCarbon ™ are cea mai mica eliberare de fosfat detectabila din toate mărcile importante de carbon testate, o anumita cantitate de fosfat este totusi eliberata in apa. Adăugarea PhosGuard ™ in mix compenseaza acest aspect.

Indicatii:

500 ml pentru fiecare 300 - 450 L. Utilizati un sac de filtrare. Clătire în apă dulce înainte de utilizare. Utilizați cu prudență, deoarece produsul se încălzește initial. SeaGel ™ va funcționa 3-4 luni. Poate fi utilizat în apă dulce care nu este aditionata cu fosfat.

Related Products