JBL PhosEX Ultra

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe stoc.

49,00 lei

Rezolvă problema algelor.

Fosfatii, una dintre cele mai importante substanţe nutritive pentru plante, este prezent într-o cantitate redusă in apă naturală (0,001 - 0,01 mg/l). Plantele, în cursul evoluţiei, s-au adaptat la această situaţie, având nevoie de o cantitate redusă de fosfati pentru creşterea lor. Îmbogăţirea puternică cu compuşi fosforici care cresc valoarea fosforului de 100 la 1000 ori faţă de valoarea iniţiala, duc la o multiplicare explozivă a algelor nedorite. 

Un control riguros al fosforului din apă cu Test-Set Pro şi aplicarea JBL PhosEx Ultra evită acest pericol. În acvariile de apă dulce pot fi tolerate valori de 0,5 mg/l, iar în acvariile cu apă sărată trebuie menţinute valori sub 0,1 mg/l. O parte din compuşii fosforici sunt eliminaţi de către peşti prin fecale, determinând un exces de fosfor în apa. Nu se pot furniza date cu privire la durata eficienţei tratamentului, deoarece camitatea de compuşi fosforici ce se găseşte in acvariu depinde de foarte mulţi factori.

Într-un acvariu de 200 l, cu suprafaţa de 1 cm de peşte pentru fiecare litru de apă, şi unde nu apar erori de alimentaţie, conţinutul unei cutii JBL PhosEx Ultra rămâne activ 5-6 luni absorbând aproximativ 18000 mg de fosfaţi.

Related Products