Peckoltia compta

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,40 lei.


Produs nou

L134

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

228,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 2

Moderata
56.8 Litri
7.6-10.2cm
Dulce
5.6 - 7.0
22 -26 °C
2-20 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
America de Sud
Loricariidae

Dimorfism sexual: primele radii ale intotatoarelor pectorale la masculi se vor ingrisa si vor deveni spini.

Inmultire: masculul isi va alege o pestera si o va invita pe femela inauntru. Dupa depunerea icrelor masculul va prelua rolul de ingrijitor al icrelor pe care le va pazi, femela va fi alungata. Puii vor inota liber dupa circa opt zile si pot fi hraniti cu nalupi de Artemia.

Ingrijire: trebuiesc tinuti in acvarii cu cel putin 60 cm in lungime, cu multe ascunzatori. Ziua pestii vor sta ascunsi in pesteri sau la umbra plantelor dar seara vor iesi in cautare de hrana

Hranire: sunt pesti omnivor dar daca vor fi hraniti corespunzator nu vor manca plantele din acvariu. Pot fi hraniti cu hrana vie precum larve de Chironomidae si Artemia dar si cu hrana uscata pe baza de alge, ce se scufunda precum Spirulina.

Comentarii: in acvariu pot fi adaugate radacini sau crensi submerse, filtrarea trebuie sa fie eficienta si trebuie sa existe un curent moderat de apa. Este un peste pasnic si poate fi tinut in multe acvarii comunitare impreuna cu alte specii pasnice.

Related Products