Hemiancistrus sp.

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,00 lei.


Produs nou

L128   Blue Phantom Pleco

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

159,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 3

Moderata
75.7 Litri
17.8-19.1cm
Dulce
6.0 - 7.8
22 -25 °C
6-16 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, granule, fulgi
5-8 ani
America de Sud
Loricariidae

Dimorfism sexual: Femelele vor fi mai grase decat masculii, in special daca poarta icre.

Inmultire: Nu a fost inmultit in captivitate insa se crede ca acesta depune in pesteri, ascunzatori, nuci de cocos, etc.

Ingrijire: Poate fi tinut in acvarii care sa imite un curs de apa, cu substrat nisipos si din loc in loc cateva pietre mari, rotunjite si tocite de apa. Are nevoie de mai multe ascunzatori stil pestera ce pot fi realizate din pietre, lemn sau nuci de cocos. Poate fi tinut si in acvarii plantate. Apa trebuie sa fie bine filtratata si oxigenata si daca este posibil se poate realiza si un curent moderat de apa in acvariu.

Hranire: Poate fi hranit cu granule sau fulgi insa se recomanda si hrana vie precum Daphnia sau Artemia, spanac si castravete. Acesta se va hrani neincetat cu aufwuchs din acvariu.

Comentarii: Este o specie pasnica si poate fi tinuta in acvariile comunitare impreuna cu specii de Anostomus, Hemiodus, Semaprochilodus si Metynnis.

Related Products