Pseudacanthicus sp. Black White Spot

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,00 lei.


Produs nou

L97

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

251,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 2

Moderata
208.2 Litri
25.4-30.5cm
Dulce
6.0 - 7.0
23 -28 °C
2-15 °d
1:1 M:F
Rar
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-10 ani
America de Sud
Loricariidae

Dimorfism sexual: In perioada de reproducere masculul va avea structurile osoase de pe pielei mai lung decat femela.

Inmultire: Masculul sapa o groapa la intrarea intr-o pestera. Femela intra in pestera si depunce 20-25 incre mari. Dupa depunerea icrelor, masculul le ingrijeste. Icrele vor ecloza dupa cinci-sase zile insa puii vor ramane acolo pana la varsta de 20-25 de zile. Puii pt fi hraniti cu aceeasi hrana ca si adultii, insa aceasta trebuie maruntita.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa aiba un substrat nisipos sau cu pietris fara margini taioase sau ascutite. Iluminarea nu trebuie sa fie puternica, ci mai slaba, pestele va sta foarte mult timp ascuns in pesteri sau ascunzatori confectionate din pietre sau radacini si crengi submerse. Acvariul trebuie sa aiba o filtrare si o oxigenare eficienta deoarece acest peste va face multa mizerie, se recomanda schimburile partiale de apa.

Hranire: Este un peste vegetarian ce poate fi hranit cu castravete, spanac, salata sau Spirulina si hrana uscata pe baza de alge sau plante.

Comentarii: Este un peste pasnic ce poate fi tinut in multe acvarii comunitare daca aceste sunt bine oxigenate. Poate ti finut impreuna cu multe Cichlidae, Cyprinidae, Characidae si alte Loriicaridae.

Related Products