Baryancistrus sp. Golden Nugget

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,80 lei.


Produs nou

L18

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

93,00 lei

Moderata
75.7 Litri
17.8-20.3cm
Dulce
6.5 - 7.2
24 -29 °C
6-16 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana bie, granule
5-8 ani
America de Sud
Loricariidae

Dimorfism sexual: Masculii au fruntea mai plata decat femelele, iar acestea sunt mai plinute decat masculii.

Inmultire: Se formeaza perechi si vor alege locul de depunere. O data ales locul de depunere este bine sa se directioneze curentul de apa catre acesta.  Vor depune intr-o ascunzatoare stil pestera insa reproducerea este foarte dificila.

Ingrijire: are nevoie de acvarii mari, foarte bine filtrate, iar lungimea minima a unui acvariu trebuie sa fie de 60 cm. Acest peste se adapteaza foarte usor la diferite tipuri de apa, dar trebuie evitata introducerea lor in acvarii cu apa alcalina. Este un peste foarte activ seara si pe timpul noptii, dar daca introduceti in acvariu plante emerse care sa umbreasca acvariul, atunci acesta va fi activ si pe timpul zilei.

Hranire: Hranire: Hrana principala pentru acest peste o constituie algele si hrana uscata pe baza de alge. Pentru a suplimenta aceasta hrana puteti apela si la salata, spanac sau mazare.

Comentarii: Este un peste pasnic si va putea fi tinut impreuna cu aproape orice specie de peste, daca sunt compatibili in ceea ce priveste cerintele de calitate a apei.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products