Glyptoperichthys joselimaianus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

L1   white-spot-glypterichthys

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

16,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 17

Moderata
567.8 Litri
43.2-45.7cm
Dulce
6.5 - 7.8
23 -27 °C
5-19 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
25-35 ani
America de Sud
Loricariidae

Dimorfism sexual:  dificil de realizat, este posibil sa fie similar cu alti Ancistrus plecos, papila genitala a femelei este bonta si rotunjita iar a masculului este mai mica si ascutita.

Inmultire: nu s-a realizat in captivitate si foarte putine se stiu despre modalitatea sa de inmultire

Hranire: multe alge, spirulina, hrana din comert pe baza de alge.

Ingrijire: sunt pesti dificil de intretinut, se recomanda doar expertilor, necesita acvarii mari cu multa lumina (si implicit alge), cu un current puternic si o concentratie mare de oxigen. Pentru bunastarea pestelui sunt necesare multe pietre mari si plate, radacini sau crengi scufundate si ascunzatori. Principala problema in a tine pestele viu este aceea ca necesita multa hrana (alge). Sunt pesti active si in timpul zilei si sunt sensibili la poluare. Necesita schimbari de apa dese si in cantitati mici.

Comentarii: Peste pasnic cu alti pesti insa agresiv cu alti Pleco. Obiectele decorative din acvariu trebuiesc bine fixate deoarece le poate misca si astfel poate genera probleme. Este timid si isi va petrece mult timp ascuns.

Related Products