Gastromyzon punctulatus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

Borneo sucker

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

14,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
94.6 Litri
6-7 cm
Dulce
6.0 - 7.5
23 -25 °C
6-16 °d
1:1 M:F
Rar
Omnivor, hrana vie, granule
5-6 ani
Asia
Balitoridae

Dimorfism sexual: Femelele dunt adesea mai mari si mai robuste decat masculii, lucru usor de sezisat daca sunt vizualizati de sus. Masculul au tuberculi conici pe inotatoarele pectorale si tuberculi ctenoizi pe cap. Femelele nu au tuberculi ctenoizi.

Inmultire: Nu au fost inmultiti inca in captivitate.

Ingrijire: Necesita un acvariu cu substrat nisipos, cu apa curata si cu un curent moderat. Este bine sa fie in acvariu si cateva pietre plate pe care pestele sa se poata odihni si multe ascunzatori, aceste pot fi realizate din crengi, radacini sau pietre plate sprijinite se sticla acvariului. Filtrarea si oxigenarea apei trebuie sa fie eficiente.

Hranire: Se hranesc in principal cu aufwuchs, aceasta este o pelicula de microorganisme atat animale cat si vegetale ce se dezvolta pe suprafetele submerse. Pentru a cultiva aufwuchs trebuie asezata o piatra plata intr-un borcan cu apa din acvariu si cateva granule de mancare de pesti la soare. Dupa cateva zile piatra se poate plasa in acvariu.

Comentarii: Sunt pesti pasnici, desi masculii vor avea ocazional dispute teritoriale, ranirile sunt foarte rare deoarece nu poseda mijloacele necesare ranirii. Pot fi tinuti in acvarii comunitare cu alti pesti pasnici. In acvariu pot exista zone umbrite de pietre sau crengi si radacini submerse pentru a se ascunde.

Related Products