Sturisoma aureum

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Share this

Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

87,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
94.6 Litri
12.7-15.2cm
Dulce
6.6 - 7.6
20-26.1°C
5-19 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Vegetarian, granule, fulgi
6-8 ani
America de Sud
Loricariidae

Dimorfism sexual: Femela este de obicei mai grasa decat masculul. Masculul va avea mici mustati insa aceste nu sunt tot timpul usorde sesizat.

Inmultire:Icrele vor fi depuse pe o suprafata plata, o piatra sau sticla acvariului pe care masculul le pazeste, femela le poate manca. Icrele vor ecloza in 6-8 zile iar puii vor incepe sa manance supa 1-2 zile.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie plantat, sa aiba multe ascunzatori formate din crengi, radacini sau pietre. Iluminarea poate sa fie puternica pentru a incuraja dezvoltarea algelor. Se poate folosi substrat nisipos ori pietris fin. Se recomanda sa se efectueze schimburi partiale de apa saptamanal.

Hranire: Se hranesc cu granule sau fulgi pe baza de plante, spanac, Spirulina, salata etc. insa se vor hrani si cu algele din acvariu.

Comentarii: Sunt o specie pasnica si poate fi tinuta cu orice specie pasnica de pesti inclusiv Characidae, Cyprinidae, Loriicaridae, Cichlidae.

Related Products