Farlowella acus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

needle sucker

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

26,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 5

Moderata
132.5 Litri
15.2-20.3cm
Dulce
6.8 - 7.6
20-23.9°C
3-8 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
America de Sud
Loricariidae

Dimorfism sexual: sunt dificil de sexat insa femelele sunt de regula mai plinute decat masculii in special daca acestea poarta icre.

Inmultire:Icrele vor fi depuse pe o suprafata plata, o piatra sau sticla acvariului pe care masculul le pazeste, femela le poate manca. Icrele vor ecloza in 6-8 zile iar puii vor incepe sa manance supa 1-2 zile.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie plantat, sa aiba multe ascunzatori formate din crengi, radacini sau pietre. Iluminarea poate sa fie puternica pentru a incuraja dezvoltarea algelor. Se poate folosi substrat nisipos ori pietris fin. Se recomanda sa se efectueze schimburi partiale de apa saptamanal.

Hranire: Se hranesc cu granule sau fulgi pe baza de plante, spanac, Spirulina, salata etc. insa se vor hrani si cu algele din acvariu.

Comentarii: Sunt o specie pasnica si poate fi tinuta cu orice specie pasnica de pesti inclusiv Characidae, Cyprinidae, Loriicaridae, Cichlidae.

Related Products