Lobophytum sp. green

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,80 lei.


Produs nou

C Aceste elemente sunt importate cu  documente Cites iar valoarea poate creste cu pana la 10 lei

La comanda in 10 zile lucratoare.

200,00 lei

Dimensiune maxima: Coloniile din aceeasi specie pot atinge 1 m inaltime si lungime; coloniile din acvarii sunt mai mici.

Zona de origine: Indo-Pacific, 6 – 18 m adancime.

Dimensiunea minima a acvariului: Acvarii moderate, 190 L sau mai mult.

Iluminare: Prefera lumina puternica, dar pot suporta acvarii cu lumina neclara daca li se ofera mancare suplimentara.

Hrana si alimentatia: Zooxanthellate, dar se descurca cu phyto – si microzooplankton. Artemia poate fi prea mare pentru unele specii mai mici, dar este buna pentru speciile mai mari.

Acvariul potrivit / Compatibilitatea cu acvariul de recif: Usor de intretinut; periculos pentru cateva animale.

Ingrijirea in captivitate: Prefera curenti moderati pana la puternici. Reactioneaza prost in prezenta anemonelor de mare, sau polipii ciuperci, secretand chimicale puternice care le pot face pe aceste animale sa se retraga sau sa moara. Jumatate din cele 45 de specii de Lobophytum spp. se gasesc in hobby-ul acvaristic de recif. Multi sunt identici si greu de identificat. Toti au aspect de piele si poseda o baza discoidala sau iregulara cu creste proeminente sau proeminente ca niste degete care cresc in sus. Polipii sunt de obicei albi, relativ mari, se pot extinde cam 5 – 10 mm de pe suprafata coralului. Culoarea variaza de la gri la maro la verde.

C Aceste elemente sunt importate cu  documente Cites iar valoarea poate creste cu pana la 10 lei

Related Products