Capnella sp. Bali tree

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 20 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 20 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,00 lei.


Produs nou

C Aceste elemente sunt importate cu  documente Cites iar valoarea poate creste cu pana la 10 lei

La comanda in 10 zile lucratoare.

163,00 lei

Nume Capnella sp – Kenya tree
Familie Nephtheidae
PH 8.1 – 8.4
Salinitate 1.023 – 1.025
Temperatura 22 – 26
Dimensiuni 18-26 cm
Dieta Omnivor
Origine Indo-Pacific
Dificultate Mica
Agresivitate Medie

Descrierea

Este o specie de coral moale ce provine din Indo-Pacific, ideala pentru acvaristii incepatori, deoarece are capacitatea de a prospera intr-o varietate de medii. Chiar daca lumina si curentii moderati sunt optimi pentru cresterea rapida a coralului Kenya Tree, acesta se va descurca bine intr-o diversitate de luminozitate si curenti. Este cunoscut pentru cresterea rapida si inmultirea facila, din aceste doua motive coralul poate acapara un acvariu, in cazul in care nu este tuns sau fraguit in mod regulat. Poate fi usor fraguit prin taierea unui brat cu un foarfece ascutit sau o lama, iar apoi atasarea bratului respectiv unei pietre cu banda adeziva sau lipici. Bratul fraguit se va lipi de piatra si va incepe sa se transforme intr-o colonie. In lipsa fraguirii sau a taierii, coralul Kenya Tree se va raspandi in tot acvariul. Sunt semi-agresivi si pot ataca (intepa) coralii din apropiere daca nu au destul loc. Pentru ca au abilitatea de a pluti si a se atasa in zone indepartate ale acvariului, sunt greu de tinut numai intr-un singur loc al acestuia.

Coralul Kenya Tree primeste nutrientii necesari din lumina acvariului; chiar si asa, cea mai mare parte a energiei provine din filtrarea fitoplanctonului si a organismelor similare din apa. Se simt cel mai bine intr-un acvariu de recif al carui nivel de micro-organisme furnizeaza o sursa de hrana constanta.

C Aceste elemente sunt importate cu  documente Cites iar valoarea poate creste cu pana la 10 lei

Related Products