Sarcophyton ehrenbergi

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,00 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

200,00 lei

Coralii ciuperca (toadstool sau leather corals)


Dimensiune maxima: Coloniile din anumite specii pot atinge 1 m inaltime si de doua ori lungimea asta pe latime.

Zona de origine: Indo-Pacific.

Dimensiunea minima a acvariului: Acvarii moderate, 190 L sau mai mult

Iluminare: Prefera lumina puternica, dar pot suporta acvarii cu lumina neclara daca li se ofera mancare suplimentara.

Hrana si alimentatia: Zooxanthellate. Nu par sa se hraneasca in acvariu, dar o duc mai bine in bazine care primesc regulat mancare.

Acvariul potrivit / Compatibilitatea cu acvariul de recif: Usor de intretinut, dar e posibil sa otraveasca ceilalti conlocuitori ai acvariului.

Ingrijirea in captivitate: Acesti corali sub forma de piele, rezistenti, care seamana cu niste ciuperci sau cu o vaza cu varful evazat, se pot dezvolta in niste specimene magnifice pentru acvariu. Competitori reali pentru spatiu, ei secreta multe chimicale care inhiba multe alte animale. Pradate ocazional de melcii “Rapa rapa” care ii mananca din interior spre exterior, sunt foarte plini de viata daca melcul care ii mananca este indepartat si partile care au fost distruse, taiate cu un cutit. Coloniile trec prin cicluri de prelungire si retragere a polipilor si cateodata partea de deasupra poate fi destul de neteda. Bucatile rupte sunt usor propagate. Culoarea variaza de la galben, cafeniu, rosu inchis, sau verde deschis.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products