Ecotech Marine Radion XR30 G5 Blue

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 413 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 413 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 82,60 lei.


Share this

Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

4 130,00 lei

Performanță fără compromisuri. G5 oferă avansuri care trebuie considerate a fi credute.
Iluminare emisferică de margine
Generația 5 include cel mai sofisticat design al lentilelor disponibile. Obiectivele HEI oferă uniformitatea luminii și amestecul de culori al combo-ului cu halogen T5 fără a sacrifica puterea și eficiența LED-urilor.

Comparaţie
Cât de impresionant este noul design al lentilelor HEI? Comparați doar generațiile anterioare de lentile Radion, care au utilizat cele mai bune tehnologii optice ale vremii. Respectând distribuția PAR respectivă a reflectorului și lentilelor TIR, se vede imediat că HEI Optics oferă o îmbunătățire semnificativă din perspectiva furnizării unei acoperiri utilizabile.

Răcire activă liniștită
Chiuveta G5 a fost proiectată de la sol pentru a maximiza suprafața și a permite o dispersie superioară a căldurii. Mai multe canale asigură un flux de aer fără restricții. Această gestionare eficientă a căldurii reduce foarte mult nevoia de răcire activă, ceea ce reduce zgomotul ventilatorului și al fluxului de aer.

G5 BLUE
Lumina de acvariu pentru cei care știu exact ce vor. Gen 5 Blue este cu spectru complet, dar selectarea LED-urilor favorizează canalele Blue și randamentul ridicat pentru utilizarea cu spectrul nostru Corallab AB +.

Spectru complet
10 canale
Mix albastru LED dominant
Spectru dovedit CoralLab AB +
Selectarea spectrului garantează rezultate simple
Mai multă culoare
Radion G5 are un cluster cu LED complet nou. Reechilibrarea culorilor dovedite, combinată cu adăugarea de alb cald și violet, face redarea culorilor pentru coralii dvs. la nivelul următor. Reconfigurarea clusterelor complimentează toate noile lentile HEI pentru a oferi o amestecare echilibrată a culorilor mai bine ca niciodată.

Mai multă acoperire
Obiectivele de pe G5 oferă mai multă suprafață de lumină utilizabilă. Acest lucru se realizează prin răspândirea luminii care, în mod normal, ar crea o zonă de PAR ridicată direct sub lumina LED și redirecționarea acesteia către o zonă de intensitate optimă semnificativ mai largă pentru sănătatea și creșterea coralilor. Acest lucru va reduce umbrirea în acvariu, precum și sporirea spațiului util pentru coral la toate adâncimile.

Dimensions (L/W/H) 30 cm /18 cm /3,9 cm
Weight 2.041 g
Power Consumption 215 W
Universal Input Range 100-240 V - 50/60 Hz
Peak Inrush Current 4.0 A

Related Products