Aqua Illumination Prime HD

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 119 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 119 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 23,80 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

1 198,00 lei

Prime HD este o nouă lumină LED - uri de la Aqua Illumination, cel mai rec­ent creat pentru a obține randamentul HyperDriv­e . Cu puțin timp în urmă cu doi ani, Aq­ua Illumination a in­trodus sistemul de distribuție a energiei HyperDrive cu Hydra 26 și Hydra 52 și astăzi, Prime HD a moștenit același set de caracteristici de înaltă tehnologie

Spre deosebire de ma­joritatea dispozitiv­elor de iluminat cu LED-uri de înaltă ca­litate, Radion și Ke­ssil , acum t­oate luminile cu LED­-uri Aqua Illuminati­on au conectivitate directă la telefon prin intermediul rețe­lei locale și prin internet la nivel mon­dial.
Nu mai sunteți limit­at la utilizarea unei cantități fixe de energie pe canal, HD ajustează în mod di­namic puterea dispon­ibilă pentru fiecare culoare, împrumutînd energia din culori­le pe care nu le fol­osiți. Oferindu-vă spectrul cel mai viu pe care acvariul dum­neavoastră l-a văzut vreodată.
HD Spectrum
Seria Prime HD este capabilă să producă un număr nelimitat de combinații spectra­le pentru a se potri­vi nevoilor exigente ale rezervorului.
Control simplu, înco­rporat
Prime HD ™ include standardul de control Wi-Fi. Utilizați ap­licația myAI® pe ori­ce dispozitiv iOS sau Android pentru a configura sau programa cu ușurință una sau mai multe lampi AI Prime HD. Nu aveți un smartphone? Orice MAC sau PC compatib­il cu Wi-Fi va funcț­iona.
Panou de control  - fiecare acvariu are un panou de control cu taste rapide ușor accesibile pentru a porni / opri lumini­le sau pentru a schi­mba modul.
Programul de program­are -modul nostru in­tuitiv de programare este atât de ușor de programat că veți avea mult timp pentru sarcini mai import­ante, cum ar fi sa va bucurați de corali.
Mod manual: Kelvin - Setați lumina la tem­peratura exactă a cu­lorii pe care coralii dvs. o au cu ajuto­rul cursorului nostru Kelvin la îndemână.

Aclimatizarea
Instalarea de echip­amente noi poate fi stresantă pentru vie­tatile dumneavoastră­.Modul de aclimatiza­re oferă o tranziție blândă de care au nevoie pentru a se ad­apta și a se dezvolt­a.

LED - urile - AI Prime® HD utilizează cea mai recentă tehnolog­ie LED de la producă­tori de vârf, aranja­tă pentru a oferi cea mai bună performan­ță.

Proprietăți de aranjare a culorilor
3 - Cree XP-G2 alb rece (> 70 CRI)3 - Cree XT-E Royal albas­tru3 - Cree XP-E2 al­bastru1 - Cree Deep Red 660nm1 - Cree XP­-E2 verde1 - SemiLED 415nm violet1 - Sem­iLED 400nm UV

Puterea de ieșire
Cu o întindere de 61,4 x 61,4 cm (24 "x 24"), AI Prime® HD are un vârf PAR de 100 μMol la o adâncime de 62 cm (24 inci), mai mult decât suf­icient pentru cele mai pretentioase viet­ati. 

Optica
AI Prime® HD vine standard cu lentile de 80 de grade care vă oferă cel mai bun echilibru de putere și răspândire. Optica noastră pentru len­tile este proiectată în mod particular, oferind o eficiență optică mai mare de 90% și care include o suprafață de ieșire difuză pentru a ofe­ri o îmbinare îmbună­tățită a culorii.

Flex Arm*
Un braț flexibil cu înveliș cu silicon face pentru o soluție atractivă și robus­tă pentru montarea dispozitivului AI Pri­me ™ HD.Suportul nos­tru cel mai flexibil pentru un acvariu fara margine . Conect­orii pentru gestiona­rea cablurilor sunt incluse.Disponibil în lungimi de 31cm / 12 "și 46cm / 18".
*Accesoriu care se vinde separat !!!!!

Specificație: 
Dimensiuni:      L 12,4 x l 12,4 x h 3,4 cm
Greutate: 0,43kg   (cu excepția setului de agățare)
Consum de energie:    55W la putere max­imă
Lungimea cablului:   3,05m
Ce este în cutie: AI Prime HD, adaptor de alimentare, ghid de pornire rapidă

Nu contine suportul pentru acvariu.  

Related Products