Aplocheilus lineatus red

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

19,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderat
150 Litri
7.6-10.2 cm
Dulce
6.5 - 7.0
20 -25 °C
7-13 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
2-3 ani
Asia
Aplocheilidae

Dimorfism sexual: masculii sunt mult mai colorati si mai mari decat femelele.

Inmultire:pestii vor depune des in acvariul comunitar insa pentru a-i reproduce este necesara mutarea in acvariu separat. Acvariul trebuie sa aiba o lungime de 40 cm, nivelul apei scazut si bine plantat si filtrat. Perechea trebuie bine hranita cu hrana vie din belsug si tinuta in acvariul de reproducere timp de doua saptamani. Dupa inalturarea adultilor, primele icre vor ecloza iar puii pot fi hraniti cu infuzorii. Puii mai mari trebuiesc separati de cei mici pentru ca altfel ii mananca. Daca sunt bine hraniti puii pot creste repede. In acvariul comunitar pot supravietui cativa pui insa doar daca au suficiente locuri in care sa se ascunda.

Ingrijire:Pot fi tinuti in acvarii cu o lungime de 80 cm sau mai mari. Isi vor petrece mult timp la suprafata apei si au nevoie de plante plutitoare sau ce se intind pe suprafata apei pentru a se ascunde intre ele. Dupa ce cresc nu este indicata asocierea lor cu pesti mici, gen neon deoarece ii va manca.Nu sunt pretentiosi la conditiile apei atat timp cat nu este prea dura.

Hrana:sunt carnivori si vor fi hraniti in special cu hrana vie sau congelata precum larve de Chironomidae, Artemia sau Daphnia dar pot fi hraniti ocazional si cu fulgi de calitate.

Comentarii: Acvariul trebuie sa fie bine acoperit deoarece sunt saritori excelenti. La maturitate pot deveni agresivi cu alti pesti din alte specii.