Julidochromis ornatus yellow Zaire

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

48,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 6

Moderata
113.6 Litri
8.9-10.2 cm
Dulce
7.5 - 8.5
22.8-27.2°C
10-20 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
2-5 ani
Lacul Tanganyika, Africa
Cichlidae 

Dimorfism sexual: femelele adulte sunt mai mari decat masculii.

Inmultire: se aleg perechile pe la varsta de un an, se cunoaste o pereche prin faptul ca vor alunga alti pesti de pe teritoriul lor. Dupa alegera perechilor, vor alege un loc unde vor depune si vor indeparta pietrisul si nisipul. Ponta se va depune pe tavanul unei pesteri si va fi ingrijita de unul dintre parinti iar celalalt va apara teritoriul. Puii pot fi hraniti cu nalupi de Artemia. Adultii nu numai ca vor avea grija de pui, dar si puii vor contribui la ingrijirea urmatoarei serii.

  • Ingrijire: Nu necesita plante in acvariu ci multe pietre cu care sa se formeze ascunzatori tip pestera. Este nevoie de filtrare eficienta si schimbari partiale de apa. Substratul poate fi nisipos sau pietris fin.
  • Hranire: pot fi hraniti cu granule, fulgi, larve de Chironomidae, Artemia, Daphnia.
  • Comentarii: pot fi agresivi cu pesti din aceeasi specie, se recomanda asocierea doar cu alte Cichlidae din Lacul Tanganyika.