JBL NovoBits

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 31 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 6,20 lei.


Produs nou

6 Produse

Pe Stoc.

55,00 lei

Cu formulă care menţine limpezimea apei.

Aliment de bază pentru hrănirea profesională a tututor peştilor de acvariu, adecvat pentru peştii din toate zonele de apă. Oferă o creştere puternică, sănătoasă cu un nivel scăzut de poluare al apei datorită raportului echilibrat natural de proteine şi grăsimi. Hrana este uşor de digerat datorită bazei ultra fine de ingrediente brute. Testat dermatologic pentru toleranţa pielii.

COMPOZIŢIE: Peşte şi derivate din peşte, moluşte şi crustacee, cereale, plante, derivate din plante, extracte de proteine din plante, drojdie, ouă şi derivate din ou, alge.

ADITIVI (per kg): Vitamina A 25000 UI, Vitamina D3 2500 UI, Vitamina E 330 mg, Vitamina C (stabilizată) 400 mg. Coloranţi şi antioxidanţi (extracte naturale din vitamina E).

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine brute 46%, Grăsime brută 6%, Fibre brute 1.8%, Cenuşă brută 9,5%.

INDICAŢII DE HRĂNIRE: Hrăniţi peştii o dată sau de două ori pe zi atât cât pot consuma peştii în câteva minunte. Pentru peştii tineri, hrăniţi de 3-4 ori pe zi, în aceeaşi manieră.