SAK Mix Fulgi

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,00 lei.


Produs nou

3 Produse

Pe stoc.

150,00 lei

full-extrudat pentru toate tipurile de pesti de acvariu. Este un amestec de furaje SAK 55, green, gold și energy în proporții adecvate de specii de pești de acvariu frecvent ținute în acvarii sociale (Tetras, gurami, neoni,gupi,sanitari, ciclide, gourami ...). O relație echilibrată între diferitele tipuri de furaje SAK, bogate in vitamine si minerale permite acoperirea de incredere a tuturor creanțelor alimentare și oferă full color și dezvoltarea sănătoasă a peștilor. Alimentarea este foarte digerabil, moale, chiuvete încet la fund, nu murdareste apa și se dezintegrează l.

Ingrediente: făină de pește, grâu, făină de extracție de soia, porumb bere. drojdie, ulei de pește, spanac DM., germeni de grau, uscat. Spirulina, Chlorella, Dunaliella, făină de gluten de porumb, alge marine, produse din ouă DM., bere. cereale, fosfat di-calciu, boia de ardei de pigment.

Compuși analitici: proteine 50%, conținut de grăsime de 9% conținut anorganic de 9,7%, 1,5% fibre.

Aditivi / kg vitamină A (E 672), 32000 UI, C 240 mg, vitamina D3 (E 671), 2450 UI; Coloranți: astaxantin 60 mg; oligoelemente E 1 (Fe) 39 mg, E 3 (Co) 0.29 mg E 5 (Mn) 50 mg, 6 E (Zn) 49 mg; antioxidanți.

Rație: furaj 1 - 2x zilnică maximă de hranire pina maninca tot  ce este in acvariu. 

A se păstra la un loc răcoros și uscat!

Durata minimă de valabilitate de 2 ani.