JBL NovoRed

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

9 Produse

Pe Stoc.

9,00 lei

JBL NOVORED - HRANĂ PENTRU CARAŞI AURII
Cu formulă de limpezirea apei.

Hrană completă sub formă de fulgi pentru peştii roşii, cu un conţinut scăzut în proteine, adaptată pentru peştii de apă rece. Conţine 18% proteine vegetale pentru o nutriţie adecvată a peştilor roşii, germeni de grâu cu un conţinut ridicat de acizi graşi şi vitamina E antioxidantă.

COMPOZOŢIE: Cereale, derivate de origine vegetală, moluşte şi crustacee, peşte şi derivate din peşte, legume, extracte din proteine vegetale, alge, drojdie, ouă şi derivate din ouă.

ADITIVI (per kg): Vitamina A 12000 UI, Vitamina D3 1200 UI, Vitamina E 200 mg, Vitamina C (stabilizată) 200 mg, Inozitol 350 mg. Conţine coloranţi şi antioxidanţi E306 (extracte naturale din vitamina E).

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine 35%, Grăsimi 5,5%, Fibre brute 3%, Cenuşă brută 10%.

INDICAŢII DE HRĂNIRE: Hrăniţi peştii o dată sau de două ori pe zi atât cât pot consuma peştii în câteva minunte. Pentru peştii tineri, hrăniţi de 3-4 ori pe zi, în aceeaşi manieră.