JBL NovoBetta

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

1 Obiect

Pe Stoc.

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

15,00 lei

JBL NOVOBETTA - HRANĂ PENTRU PEŞTI BETTA 100ML
Hrană principală pentru hrănirea profesională a speciei de peşti Betta şi a altor tipuri de peşti din specia anabantoids.

Fulgi mici de dimensiunea unei muşcături, dezvoltaţi special pentru a satisface nevoiele tuturor varietăţilor din specia de peşti Betta Splendes şi a altor tipuri de peşti din specia anabontoids.

COMPOZIŢIE: Peşti şi derivate din peşte, moluşte şi crustacee (6% krill), cereale, legume, derivate de origine vegetală, extracte din proteine vegetale, drojdie, ouă şi derivate din ouă, alge.

ADITIVI (per kg): Vitamina A 34000 UI, Vitamina D3 3000 UI, Vitamina E 400 mg, Vitamina C (stabilizată) 500 mg, Inozitol 1200 mg.Coloranţi şi antioxidanţi (extracte naturale din vitamina E).

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine brute 45%, Grăsime brută 9,2%, Fibre brute 1.90%, Cenuşă brută 7,5%.

INDICAŢII DE HRĂNIRE: Hrăniţi peştii o dată sau de două ori pe zi atât cât pot consuma peştii în câteva minunte. Pentru peştii tineri, hrăniţi de 3-4 ori pe zi, în aceeaşi manieră.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: