Reef Interests Nannoflakes DHA+

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

59,00 lei

Nannochloropsis

La baza lanțului alimentar marin există organisme cu o singură celulă, mai bine cunoscute sub numele de fitoplancton. Aceste plante mici produc aproape toate biomoleculele necesare pentru creșterea zooplanctonului, dar și pentru "alimentatoarele de filtru" mai mari, cum ar fi moluștele (scoici de flacără, scoici, stridii etc.), bureți și corali. Una dintre cele mai cunoscute alge din acvacultură este nannochloropsis. Aceste alge produc toate aminoacizii esențiali necesari pentru dezvoltarea alimentatoarelor de filtru și a peștilor. Aceste alge produc, de asemenea, cei mai cunoscuți și foarte importanți acizi omega 3 EPA și DHA. Deși Nannochloropsis este cunoscut mai ales pentru producția de EPA, am selectat o metodă de "cultivare" și "tulpină" care asigură faptul că vor produce, de asemenea, DHA. EPA și DHA sunt acizi omega 3, cunoscuți sub denumirea de acizi grași polinesaturați (PUFA), pe care peștii nu sunt capabili să-i facă și, prin urmare, depind de hrana lor pentru a le conține. Aceste grăsimi joacă un rol important în dezvoltarea pigmenților (culorilor), dar poate chiar mai importante, ele sunt esențiale pentru o bună dezvoltare a sistemului nervos de pește și, de asemenea, uman. De asemenea, acesta este motivul pentru care este recomandat să mănânci pește gras ca somonul.

"Aceste alge produc toate aminoacizii esențiali necesari pentru dezvoltarea alimentatoarelor de filtru și a peștilor."
NannoFlakes DHA +

nannoflakes

NannoFlakes sunt fabricate prin uscarea concentratului de Nannochloropsis și prin presarea lor în fulgi. NannoFlakes sunt ideale pentru peștii de apă dulce și de apă sărată. Valoarea nutritivă a NannoFlakes este mai bună decât, de exemplu, fulgi spirulina (care nu este o algă, ci un cianobacterium) în ceea ce privește grăsimile omega 3 și compoziția de aminoacizi. NannoFlakes sunt în întregime de origine vegetală, în timp ce majoritatea hranei pentru pești sunt de origine animală, cum ar fi făină de pește, făină de creveți etc. În climatul actual este din ce în ce mai important să se dezvolte produse "verzi" și unul dintre obiectivele noastre este reducerea pescuitului Acest pește este utilizat numai pentru producția de hrană pentru pești. NannoFlakes noastre oferă, de asemenea, o alternativă complet echilibrată și ecologică la hrana pentru pești existenți.

NannoFlakes sunt o hrană completă cu aminoacizi esențiali și grăsimi omega 3
NannoFlakes sunt foarte scăzute atât în nitrați, cât și în fosfați datorită metodei inovatoare de producție
NannoFlakes sunt consumate atât de pește de apă dulce cât și de pește marine