Buccochromis rhoadesi yellow

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 14 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 14 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,80 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

149,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 6

Moderata
283.9 Litri
25-34 cm
Dulce
7.5 - 8.3
24 -26 °C
10-25 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
Lacul Malawi, Africa
Cichlidae

Dimorfism sexual: Masculii adulti sunt mai mari si mai viu colorati decat femelele.

Inmultire: S-a realizat inmultirea in acvariu insa detaliile sunt putine, se stie doar ca incubatia icrelor are loc in gura femelei.

Ingrijire: Decoratiunile si amenajarea acvariului sunt mai putin importante deoarece aceasta specie este pelagica. Are nevoie de foarte mult spatiu pentru inot iar formatiunile stancoasa si ascunzatorile formate din pietre sunt necesare doar daca in acvariu sunt si pesti ce traiesc pe fund. Filtrarea si oxigenarea acvariului sunt foarte importante si trebuie sa fie foarte eficiente.

Hranire: Sunt piscivori insa vor accepta si hrana uscata. Pot fi hraniti in mod regulat cu hrana pentru Cichlidae insa este bine sa primenasca si hrana vie precum carne de scoica, creveti si rame.

Comentarii: Nu sunt agresivi cu pestii suficient de mari incat sa nu ii poata manca, insa daca acestia sunt mai mici cu siguranta vor fi mancati. Pot fi tinuti impreuna cu alte Cichlidae din lacul Malawi insa acestia trebuie sa fie mari. Nu vor fi agresivi nici cu membrii propriei specii daca spatiul este suficient.

Related Products