Protomelas spilonotus yellow head Mbenji

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,20 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

111,00 lei

Nume  Protomelas sp. Spilonotus Tanzania
Familie Cichlidae – Haplochromis
PH 7.5 – 8.9
Temperatura 24-26 °C
Dimensiuni 17.5 cm
Dieta Omnivor
Origine Malawi – Africa
Dificultate  Mica
Agresivitate  Mica

Localizare în habitatul natural: Se gaseste în lungul coastei tanzaniene de la Mbamba Bay la Ikombe. Traieste în ape de suprafata lânga mari bolovani.

Ingrijire: O specie relativ delicata, care creste încet care va avea nevoie de un acvariu doar pentru ea. Altfel, ar trebui sa fie specia dominanta în acvariu. Asigurati numeroase roci mari si mult spatiu deschis deasupra. Gazduiti aceasta specie într-un acvariu înalt de cel putin 400 L.

Hrana: Protomelas sp Spilonotus Tanzania se hraneste cu plancton în mediul natural. Oferiti o dieta variata de mâncare din comert. Suplimentati dieta cu artemia proaspat eclozata  si daphnia. Aveti grija sa nu-i hraniti peste masura.

Inmultire: Masculii vor atrage orice femela receptiva catre teritoriul lor pentru a depune laptii. Daca mai multe femele sunt gazduite cu masculul, femela gusata va însoti celelalte femele pentru siguranta în timpul incubarii oualelor. Hrana adecvata pentru puiet este artemia proaspat eclozata.

Related Products