Placidochromis sp. Jalo Reef

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,20 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

53,00 lei

Familie Cichlidae – Haplochromis
PH 7.5 – 8.9
Temperatura 24-26 °C
Dimensiuni  15 cm
Dieta Omnivor
Origine Malawi – Africa
Dificultate  Medie
Agresivitate  Medie

Descrierea

Localizare în habitatul natural: Placidochromis phenochilus se gaseste în partea nordica a lacului. Traieste în zone nisipoase la adâncimi mai mari ca 15 m. O specie exceptional de rara.

Ingrijire: O specie moderat de agresiva, usor de mentinut. Cel mai bine se mentine în grupuri de 10. Asigurati un strat fin de nisip de siliciu, cu mult spatiu deschis si câteva pietre netede. Nu amestecati cu specii Placidochromis electra, caci hibridizarea poate aparea. Acvariile ar trebui sa fie de cel putin 200 L.

Hrana: Nevertebrate din nisip în mediul natural. Oferiti o dieta variata de fulgi, mâncare congelata, plancton oceanic si pelete.

Inmultire: Depunerea icrelor are loc oriunde în acvariu. Masculii nu hartiuesc în mod deosebit femelele, asa încât femelele gusate ( cele care au icrele fecundate în cavitatea bucala ) pot ramâne cu masculul dominant. Femelele gusate vor tinde sa se asocieze cu celelalte. Hrana recomandata pentru puiet este artemia proaspat eclozata  si fulgi fin macinati.

Related Products