Otopharynx lithobates sulphur head

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,20 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

114,00 lei

Nume Otopharynx lithobates
Familie Cichlidae – Haplochromis
PH 7.5 – 8.9
Temperatura 24-26 °C
Dimensiuni 15 cm
Dieta Omnivor
Origine Malawi – Africa
Dificultate Medie
Agresivitate Medie

 

Descrierea

Localizare în habitatul natural: Se gaseste la peninsula Cape Maclear si insulele din apropiere. Fiecare locatie se distinge printr-o coloratie diferita a aripioarei dorsale.

 

Ingrijire: Un locuitor al pesterilor caruia ar trebui sa i se asigure numeroase roci îngramadite pentru a forma pesteri spatioase. O specie moderat de agresiva care poate fi mentinut cu alte ciclide Malawi pasnice. Acvariul ar trebui sa fie de cel putin 300 L. Hrana: Alege orice comestibil pe suprafata rocilor mari în habitatul natural. Oferiti o mare varietate de mâncare cum ar fi fulgi, pelete, plancton oceanic si mâncare congelata.

Inmultire: Masculul active sexual va atrage orice femela din apropiere pentru a-si depune icrele în cuibul lui. Dupa aceasta femela gusata va gasi un loc sigur pentru a-si incuba ouale. Datorita naturii moderate a acestei specii femela poate ramâne cu masculul în acelasi acvariu fara a fi hartuita peste masura. Hrana adecvata pentru puiet este artemia proaspat eclozata.

Related Products